A Travellerspoint blog

[Untitled Blog Entry]

4_1257068726194_photo.jpg

Posted by voyage09 01:45 Comments (0)

[Untitled Blog Entry]

3_1257068718366_photo.jpg

Posted by voyage09 01:45 Comments (0)

[Untitled Blog Entry]

2_1257068712538_photo.jpg

Posted by voyage09 01:45 Comments (0)

[Untitled Blog Entry]

1_1257068707522_photo.jpg

Posted by voyage09 01:45 Comments (0)

FIJI

Fat Camp in the Pacific!

sunny 34 °C

Øyene var akkurat så idylliske som brosjyren lovte, skulle bare ønske vi kunne si det samme om været. Med redsel for å irritere dere der hjemme som våkner opp til en gradestokk så vidt på det rød; været her kunne faktisk ha vært en del bedre. Joda vi har hatt rundt 30 grader hele uken og 27 i vannet, MEN mye vind de siste dagene har faktisk gjort det litt kjølig. 
Du lurer på overskriften ja? Å legge på seg på Fiji skal godt gjøres. Det serveres tre måltider daglig hvorav "frokost" og "lunsj" består av loff, vannmelon og en ubestemmelig fuktig klump laget på mel og bakepulver. Etter dette går det 7-8 timer til middag, der kjøtt - potet/ris ratioen er skremmende liten. Etter to uker i USA der burgerne hagler og en milkshake er et måltid i seg selv var det mildt sagt en omveltning. Og bare for å få dette på det rene: Dette er ikke bare syting fra fire bortskjemte gutter fra Bærum, men heller noe som gikk igjen hos alle vi snakket med! 
"Underholdningen" (hvis den kan kalles det) på øyene er også verdt å nevne her. Hver eneste kveld etter middag (og da mener vi HVER ENESTE kveld!) er det et lignende opplegg. Dette består av en krigsdans utført av de ansatte, før alle skal opp å danse Bula dansen med påfølgende leker. Som en ice breaker funger dette optimalt og showet var bra de to første gangene, men den 10. kvelden gjelder det å rømme bordet når lyset senkes. Nå føler ikke vi oss spesielt kjipe, men det er som våre nye norske venner påpekte: Som å være på småsøskens skoleavslutning hver dag en uke. Sangene er alt annet enn fengende og koreografien ikke til stedet, men like fullt må du sitte der å klappe og smile. Det er ingen tvil om at lokalbefolkningen ville alt godt, men litt mye av det gode kanskje?
Når det har gått en stund og vi tenker tilbake på Fiji, er det selvfølgelig hverken vinden, sulten elle Bula dansen som sitter igjen. Vi har hatt det utrolig bra her! Mange avslappende timer har vært nedlagt på stranden, volleyball fasilitetene var upåklagelige og dykkingen utmerket! Det som allikevel blir husket best er nok menneskene vi har møtt. Danny (the Dane), Kristian (hei hei på hytten!) og Åse (Dåse) utgjorde sammen med oss en hard kjerne som ledet ann i drikkelekene, akkompagnert av briter, kanadiere og tyskere. Tusen takk alle tre for morsomme netter med fyll og fanteri, håper vi kan holde kontakten og sees et annet sted langs ruta!
Neste stopp Brisbane Australia!

XOXO
The Bula Boyz

Posted by voyage09 18:33 Archived in Fiji Tagged backpacking Comments (2)

(Entries 31 - 35 of 49) « Page .. 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 »